Facultatea de Drept a Universităţii din Oradea, precum şi Editurile Universul Juridic şi Prouniversitaria, organizează o triplă lansare de carte, miercuri, 25 mai, începând cu orele 13, la Biblioteca Universităţii din Oradea.

În prima parte a evenimentului va avea loc prezentarea cărţilor „Universitarul Gh. N. Leon”, autor lect.univ.dr. Diana Cîrmaciu, şi “Eugeniu Speranţia. Monografie”, autor - asist.univ.dr. Mihaela Teaca, de către prof.univ.dr. Drecin Mihai și prof.univ.dr. Gabriel Moisa, respectiv de către reprezentantul Editurii “Prouniversitaria”.

Autoarele sunt cadre didactice titulare ale Facultății de Drept, care şi-au făcut o datorie de onoare din aducerea în atenţia publicului larg, printr-un demers ştiinţific de calitate, a momentelor şi mai ales a persoanelor care compun istoria vieţii universitare greu încercate din Oradea.

Partea a doua a manifestării este rezervată unei teme de mare actualitate, abordate sub titlul “Codul de procedura civilă. Jurisprudenţa. Sinteze”, ce îl are autor pe lect.univ.dr. Mircea Ursuţa şi care va fi prezentată de conf.univ.dr. Ioan Lazăr de la Universitatea “1 Decembrie 1918” din Alba-Iulia, precum şi de către reprezentantul Editurii “Universul Juridic”. Autorul, avocat de profesie, este cadru didactic titular al Facultăţii de Drept şi a fost membru în Comisia de redactare a legii pentru punerea în aplicare a noului Cod de procedură civilă.