După ce a înroşit parcările din centrul Oradiei ca să-i facă pe şoferi să parcheze maşinile în parcările sub şi supraterane din oraş, Primăria mai trebuie să găsească o soluţie şi pentru şmecherii care lucrează sau care au treabă pe la Palatul de Justiţie.

Ca nu cumva să scoată din buzunare 3 lei pe oră, cât costă parcarea în parkingul din apropiere, sau poate pentru că acesta este mai mereu aglomerat, unii şoferi îşi lasă maşinile pe trotuarul de pe strada Tribunalului.

Joia trecută, de pildă, Bihorel a surprins acolo cinci maşini, tocmai lângă indicatorul rutier care interzice parcarea, motiv pentru care pietonii au fost nevoiţi să le ocolească şi să circule pe carosabil.

Unul dintre autoturisme avea pe bord o legitimaţie eliberată de Inspectoratul Judeţean de Jandarmi (foto), care însă nu-i permite deţinătorului să parcheze oriunde, ci doar să intre în curtea Palatului de Justiţie.

Curios lucru, prin zonă pare-se că nu patrulează niciodată, cu chitanţierul de amenzi, Poliţia Locală Oradea. Doar n-o să se pună rău taman cu "onoraţii" şi cu colaboratorii acestora...

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!