Micuţii sunt invitaţi la teatru şi în 2014. Primul spectacol pus în scenă de Trupa Arcadia a Teatrului Regina Maria este "Anotimpuri fermecate". Producţia cu iluzioniştii Eduard Maliţa şi Bianca Oniţa în roluri principale se va juca sâmbătă, de la ora 11, la sala Arcadia.

Următoarea reprezentaţie, la Sala Mare a Teatrului, va fi "Cenuşăreasa", programată pe 18 ianuarie, tot de la ora 11. În următoarea duminică, adică pe 19 ianuarie, micuţii vor putea vedea spectacolul "Capra cu trei iezi", în timp ce pe 25 ianuarie se va juca "Domnul Nostoc şi Misterul din Ocean".

Biletele s-au pus în vânzare la agenţia teatrului, deschisă de luni până vineri între orele 10 şi 19, respectiv sâmbătă şi duminică între orele 10 şi 13, şi online, pe site-ul www.biletmaster.ro. De asemenea, biletele pot fi procurate şi cu o oră înaintea începerii spectacolului.

Citeşte despre spectacolul "Anotimpuri fermecate" în materialul: Duo fermecat: Iluzioniştii Eduard Maliţa şi Bianca Oniţa, protagoniştii unui spectacol de teatru şi magie