Proiectul Rurbanizator care promovează activităţi culturale şi artistice rurale sau urbane împlineşte un an de activitate, iar pentru a sărbători organizează un nou concert marca Subcarpaţi, la Moara Răsărit din strada Miron Costin nr. 21.

Trupa, cunoscută pentru stilul de "folclor underground" pe care-l promovează, va veni la Oradea pe 11 aprilie, de la ora 21.30, alături de Mădălina Paval şi Afo.

"Subcarpaţi este o trupă cu un sunet contemporan, care se naşte dintr-o moştenire a folclorului românesc cu diverse genuri muzicale din underground. Proiectul a fost lansat pe 1 decembrie 2010 şi mizează pe un amestec de muzică tradiţională românească cu ritmuri de dub, breaks şi hip-hop, turntablism şi proiecţii video. Subcapaţi înseamnă Bean Mc, Vali Umbră, DJ Power pe Vinil şi VJ Andri", se arată într-un comunicat al organizatorilor.

În deschidere, atmosfera va fi încălzită de DJ Dubase. Preţul unui bilet este de 20 lei în avans şi 25 lei în ziua evenimentului. Biletele pot fi achiziţionate de la barul Lord's Pub.