Aflată în Oradea, trupa Jukebox, cunoscută după ce a asigurat de-a lungul mai multor ani muzica emisiunii Cronica Cârcotaşilor, s-a oprit în Parcul Libertăţii să dea un mic recital la pianina instalată acolo de florarul Marius Sabău.

Ulterior, membrii formaţiei au postat pe pagina de facebook Trupa Jukebox un scurt video cu recitalul care a inclus interpretarea unor piese celebre precum "Yesterday", de la Beatles, şi "When we were young", de la Adele. Aceasta din urmă a fost cântată alături de Bella Santiago, solista care cântă cu Jukebox şi pe single-ul "Vocea ta", lansat anul acesta.

"Am găsit în Oradea pianina din Parcul Libertăţii. Ne-am oprit, am cântat, ne-am bucurat. Mai rămâne să îi mulţumim şi să îl felicităm pe artistul florar Marius Sabău Florius Art care a avut ideea să amplaseze acest instrument în acest loc neobişnuit şi a pus-o în aplicare cu resurse proprii. Este aproape fantastic să mergi prin parc şi să te poţi opri să cânţi câteva note sau să asculţi. Este aproape fantastic că un om a făcut posibil asta", au scris membrii trupei sub filmuleţul realizat în Parcul Libertăţii, adăugând hashtag-uri precum "#respect", "#oamenifrumosi" şi "#faptebune".