Cunoscuta trupă rock Celelalte Cuvinte va concerta duminică seara în pubul Lokal din centrul Oradiei. Acesta va fi primul concert pe care trupa îl susţine în acest an „acasă” şi face parte din cadrul unui turneu care a început în luna martie, se va încheia în iunie, cuprinzând mai multe oraşe din ţară.

"De 42 de ani împreună, Celelalte Cuvinte este una dintre cele mai longevive trupe rock din România. Păstrându-şi, de-a lungul timpului, atât componenţa cât şi stilul, Celelalte Cuvinte a devenit o trupă-legendă a rockului românesc, cu o identitate aparte. Sonorităţile muzicale Celelalte Cuvinte sunt identificate imediat de orice fan. Niciodată comercialul nu a fost un criteriu de creaţie sau interpretare în cazul de faţă", se arată în descrierea evenimentului de pe Facebook.

Membrii trupei vor cânta cele mai cunoscute şi apreciate piese din repertoriul lor, inclusiv cele de pe noul lor album, "Lumea asta". Acesta cuprinde piese precum "3 în1", "Aproape cerul", "Muza mea" ori "Clepsidră fără nisip".

"La eveniment vor putea fi cumpărate şi mai multe albume ale trupei, inclusiv «Ispita», lansat în 1997", a spus liderul trupei, Călin Pop, pentru BIHOREANUL.

Biletele pentru concertul de duminică, programat la ora 19, s-au pus deja în vânzare şi pot fi cumpărate online de pe Ambilet.ro. Preţul unui bilet este de 70 lei în varianta de presale şi 80 lei în ziua concertului.

Elevii şi studenţii care vor ajunge la eveniment vor putea cumpăra un bilet la reducere, la 40 lei, pe baza prezentării carnetului ori legitimaţiei.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!