Trupul lui Bogdan Mitu, tânărul din Cernavodă suspectat că şi-a ucis soţia la începutul lui ianuarie, a fost găsit, vineri dimineaţă, în apele Canalului Dănăre-Marea Neagră. Trupul acestuia a fost descoperit de către şeful Poliţiei Cernavodă, Emilian Nicolae, exact în acelaşi loc în care fusese găsit şi trupul Gabrielei Mitu.

"Făceam un rond prin oraş şi am trecut şi prin zona respectivă, pe la 7:50, şi am văzut corpul plutind pe apă. Era exact în acelaşi loc în care a fost găsit şi cadavrul Gabrielei Mitu", a spus pentru agenţia Mediafax, Emilian Nicolae, şeful Poliţiei Cernavodă.

Acesta a mai declarat că în zona respectivă apa nu este curgătoare, iar imediat după ce temperaturile au crescut corpul a ieşit la suprafaţă. Corpul a fost dus la mal, iar o ambulanţă, o echipă de criminalişti şi procurorul de caz a ajuns la faţa locului, după care cadavrul va fi dus la morgă pentru necropsie.

Bogdan Mitu a fost dat dispărut în 3 ianuarie, după ce soţia Gabriela Mitu, în vârstă de 22 de ani, a fost găsită înecată în Dunăre. Trupul femeii a fost găsit imediat, dar soţul dispărut în apele Dunării. Poliţiştii au crezut iniţial că este vorba despre o sinucidere, însă fratele victimei a declarat că Bogdan Mitu a înecat-o pe tânără şi apoi s-a sinucis.

La o zi după moartea fetei, părinţii ei au fost găsiţi morţi, în casa lor de la Cernavodă. Medicii legişti au descoperit că părinţii Gabrielei Mitu au fost ucişi cu 25-30 de lovituri de cuţit. Dublul asasinat a fost asumat de către Giani Deli-Iorga, prietenul din copilărie al lui Bogdan Mitu.

Giani Deli-Iorga le-a spus anchetatorilor că, în momentul comiterii crimelor, era băut, şi că a mers acasă la părinţii fetei după ce prietenul său, Bogdan Mitu, l-ar fi anunţat că vrea să se sinucidă de supărare că soţia sa intenţionează să-l părăsească. Pe 6 ianuarie, Giani Deli-Iorga a fost arestat preventiv pentru omor deosebit de grav şi tâlhărie.