Bioinvest revine cu oferta specială la analize de laborator!

Centrul Medical Bioinvest Oradea desfăşoară în luna mai o promoţie cu o reducere de 58% la un pachet de 15 analize uzuale la doar 99 de lei (preţ de listă 237 lei), menit să vă evalueze starea generală de sănătate.

Prevenţia ar trebui să fie de o importanţă deosebită, mai ales că multe afecţiuni sunt tacite şi simptomele se manifestă în stadii mai avansate ale bolii.

Mulţi dintre noi ajung la medic atunci când o problemă de sănătate ne creează deja durere şi disconfort şi ne afectează calitatea vieţii. Acest lucru este mai neplăcut, mai costisitor şi ne scade şansele de recuperare, comparativ cu situaţia în care ai fi fost diagnosticat şi tratat la timp.

Fie că eşti în această situaţie, fie că eşti sănătos, specialiştii Centrului Medical Bioinvest îţi recomandă să vii cel puţin o dată pe an pentru efectuarea unui set de analize de rutină, care să îţi evalueze starea generală de sănătate.

Pachetul din ofertă explorează funcţii ale organelor interne precum: ficat, rinichi, pancreas, colecist, glanda tiroidă, sistem cardio-vascular, detectează o infecţie/inflamaţie, precum şi lipsa principalelor minerale, sau boli precum: diabet, gută, anemii ş.a.

Pachetul din ofertă conţine:

- Hemoleucogramă completă

- Proteina C reactivă (cantitativ)

- TSH (hormon tiroidian)

- Glicemie

- Colesterol total

- Trigliceride

- Uree serică

- Creatinina serică

- Acid uric seric

- TGO

- TGP

- Proteine totale

- Fosfataza alcalină

- Calciu seric total

- Magneziu seric

Rezultatele analizelor incluse în pachet se vor elibera în aceeaşi zi, fie personal, la oricare dintre punctele de lucru ale Centrului Medical Bioinvest, fie online, pe site-ul nostru sau prin email.

În cazul în care programul dumneavoastră vă permite să veniţi doar în weekend, vă aşteptăm pentru recoltare la sediul central, sâmbătă în intervalul 08.00 - 10.30.

Promoţia este valabilă doar la următoarele puncte de lucru din Oradea:

- Sediul central din Str. Ep. Roman Ciorogariu nr. 62, în Piaţa Creangă (vizavi de Peco), telefon: 0259 412 295

- Cartier Nufărul, Str. Ialomiţei nr. 1 (vizavi de bisericuţă), telefon 0359 179 910.

Pachetul se poate efectua la cerere, fără bilet de trimitere sau recomandarea medicului. Profită de această promoţie valabilă doar în cursul lunii mai!

Mai multe detalii, pe pagina de Facebook Bioinvest Medical Center şi pe site-ul clinicii, bioinvestmedicalcenter.ro.

(advertorial)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!