Tudor Chirilă face parte oficial din noul juriu Vocea României. Pe lângă el, din juriu mai fac parte Loredana Groza, Smiley şi Marius Moga.

Solistul trupei Vama a declarat că, de-a lungul timpului, a refuzat mai multe oferte în televiziune, epntru că nu se putea imagina în postura de TV horst.

"De ce Vocea României? Pentru că îmi place ideea că aş putea să împărtăşesc câte ceva din experienţa mea unor oameni care vor să reuşească în muzică. În viaţa mea am învăţat multe şi pe gratis de la oameni generosi. În al doilea rând, sper că prezenţa mea în acest show va aduce mai mult în atenţia publicului muzica pop-rock, care în momentul de faţă nu beneficiază de expunerea pe care o merită. Mi-aş dori să găsesc voci pe care să le conving să cânte rock, să se exprime rock sau pop-rock. Cred că în muzica rock există multă energie şi libertate şi cred că Vocea şi concurenţii din echipa mea le-ar putea aduce oamenilor aminte de asta. Când spun rock mă gândesc la o plajă mai largă de genuri: blues, jazz, funk. Este vorba despre atitudine: Frank Sinatra este rock pentru mine. Gil Dobrica, la fel. Vocea României trebuie să fie rock. Liberă, puternică, sexy", a declarat Tudor Chirilă pentru Pro TV.

Ceilalţi membri din juriul Vocea României l-au primit cu entuziasm în echipă pe noul antrenor, Smiley fiind convins că Tudor Chirilă va aduce un aer proaspăt emisiunii.