Un salon dedicat bărbaţilor de pe strada Vasile Alecsandri le face o ofertă inedită bărbaţilor. În cadrul maratonului intitulat "Tundem pentru Neşu", frizerii vor tunde şi vor "coafa" bărbi gratuit, cu condiţia ca beneficiarii să doneze măcar 50 de lei pentru fundaţia fostului fotbalist orădean, Mihai Neşu.

Maratonul va începe pe 19 august, de la ora 10, la salonul "Elite - Men’s Class Grooming" (str. Vasile Alecsandri nr. 11) şi va dura "până la ultimul care ne va călca pragul", au anunţat organizatorii, pe Facebook. Nu sunt necesare programările.

"Frizerii din cadrul Elite Barbershop vă stau la dispoziţie pentru a va oferi întreagă gamă de servicii în schimbul unei donaţii catre Fundaţia Mihai Neşu. Mihai Neşu Foundation sprijină copiii cu dizabilităţi şi boli cronice din România prin implicarea în proiecte şi acţiuni caritabile, în vederea îmbunătăţirii stării lor de sănătate. Fundaţia îşi propune să înfiinţeze noi centre de recuperare pentru copii la standarde internaţionale şi să contribuie la dotarea centrelor deja existente în scopul oferirii unui cadru optim de recuperare", au mai transmis aceştia.

Frizerii salonului mai subliniază că toate încasările vor ajunge la Fundaţia Mihai Neşu. De asemenea, toţi care participă vor primi invitaţii la un meci de fotbal CAO Oradea vs. Elite & Friends, susţinut tot în scop caritabil pentru Fundaţia Mihai Neşu.

Meciul va avea loc pe 28 august pe stadionul Iuliu Bodola din Oradea. 

Acelaşi salon din Oradea a creat, înaintea alegerilor europarlamentare, un clip viral care a adunat aproape 200.000 de vizualizări pe Facebook. Folosindu-se de tunsori, frizerii au demonstrat într-un mod amuzant de ce este important să nu-i laşi pe alţii să aleagă pentru tine.