Cea mai bună apărare este atacul, iar vechea tactică a fost adoptată şi de orădeanca Floricica Coţe, administratoarea Asociaţiei de proprietari Nicolae Bălcescu, care a fost concediată din cauza unei delapidări de 224.000 lei, dar a dat Asociaţia în judecată, pentru că a concediat-o abuziv, în timp ce se afla în spital, cerând să fie repusă în funcţie şi să i se plătească retroactiv toate salariile.

Anul trecut, orădeanca a lăsat fără apă caldă Asociaţia din care fac parte inclusiv adjunctul şefului Poliţiei Oradea, comisarul-şef Alin Haniş, dar şi consiliera primarului Ilie Bolojan, Anca Sas, pentru că din banii încasaţi de la locatari nici n-a plătit facturile pentru utilităţi, dar nici nu i-a depus în casierie.

Când oamenii au început s-o ia la întrebări, femeia a ameninţat că se sinucide şi s-a refugiat în spital, iar acum, că şi-a revenit din depresie, vrea bani. Dacă va câştiga procesul, culmea e că membrii Asociaţiei vor avea de plătit nu doar facturile neachitate de Coţe, ci şi salariile pretinse de aceasta.

Bihorel crede, totuşi, că femeia chiar e îndreptăţită să ceară despăgubiri: dacă nu era deranjată cu concedierea vă daţi seama câţi bani mai putea fura din fondul Asociaţiei?...