O turistă a fost rănită, în noaptea de duminică spre luni, după ce bucăţi din tavanul unei camere de hotel s-au prăbuşit peste ea, în staţiunea Băile Felix.

Întâmplarea a fost sesizată BIHOREANULUI de o cititoare. "În noaptea de 17 spre 18 iunie, în jurul orelor 00.30, s-a desprins tencuiala tavanului, pe aproximativ 3 metri pătraţi. Aceasta s-a prăbuşit pe clienţii hotelului cazaţi, care erau întinşi în  pat, iar în urma acestui eveniment s-a vătămat o doamnă în vârstă de 56 de ani", arată sesizarea.

Aceasta a mai adăugat că femeia rănită s-a ales cu leziuni la cap şi la picioare. Ea a fost consultată de un echipaj cu asistent al Serviciului de Ambulanţă şi transportată, apoi, la Unitatea de Primire a Urgenţelor din Spitalul clinic Judeţean Oradea. 

"Persoana a prezentat leziuni minore, escoriaţii la nivelul feţei şi piramidei nazale, respectiv la nivelul genunchilor. Nimic grav, însă a fost transportată la UPU, pentru a fi consultată de medic", a declarat dr. Liciniu Venter, manager al Serviciului de Ambulanţă.

Femeia nu a necesitat, însă, internare. "Pacienta a ajuns la UPU în jurul orei 1.00, în noaptea de duminică spre luni. Însă a avut doar câteva zgârieturi şi nu a necesitat internare. S-a întors la hotel", a precizat dr. Hadrian Borcea, şeful UPU-SMURD.

Întâmplarea a fost sesizată şi poliţiştilor, care au început o anchetă. "A fost depusă o sesizare luni, în jurul orei 14.00, la Poliţia Băile Felix. În prezent se fac cercetări pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul", a declarat BIHOREANULUI comisarul Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

De asemenea, Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Bihor a trimis, marţi, o echipă în teren, pentru a verifica situaţia.

Până la ora publicării acestei ştiri conducerea complexului hotelier nu a emis un punct de vedere oficial. Sursele BIHOREANULUI spun că firma se va îndrepta împotriva constructorului care lucrat la hotel, fiind vorba de vicii ascunse ale lucrării, de care e responsabil acesta.

De asemenea, potrivit aceloraşi surse, familia victimei ar fi pretins companiei o sumă de bani pentru a nu depune plângere în urma accidentului.