Clubul Şoimii Oradea organizează în acest sfârşit de săptămână, în colaborare cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Bihor, un interesant turneu de fotbal în sală pentru copii. Competiţia, rezervată copiilor născuţi în anii 2006 şi 2007 şi dotată cu Cupa Moş Crăciun, este programată sâmbătă şi duminică în sala de sport din Paleu.

Pe lângă două echipe ale clubului organizator, la turneu mai participă şi formaţii ale cluburilor FC Bihor (două echipe), Viitorul Oradea, Juniorul Satu Mare, Olimpia Satu Mare şi o formaţie din Ungaria. La final, organizatorii vor premia copiii cu cupe, plachete şi medalii.

Pe de altă parte, echipa grupei 2006-2007 a clubului Şoimii Oradea a participat recent la un turneu la Satu Mare, unde s-a clasat pe locul al VIII-lea.

Un alt turneu interesant de fotbal adresat celor mici în acest sfârşit de săptămână este organizat de CSŞ LPS Bihorul şi DJST Bihor. Este vorba despre cea de-a VIII-a ediţie a unei alte competiţii dotată tot cu Cupa Moş Crăciun.

Şi acest turneu are caracter internaţional, prin participarea unor echipe din Ungaria. Jocurile sunt programate în sala de jocuri a liceului.

După ce sâmbătă are loc întrecerea echipelor de copii născuţi în anii 2000, duminică se vor juca meciurile din competiţia celor născuţi în 2001. Ambele categorii reunesc câte 8 echipe.