Început săptămâna trecută cu un turneu desfăşurat cu ocazia zilei de 1 iunie, sezonul de beach-volley continuă în acest weekend la Oradea cu ediţa a III-a a Turneului Naţional Interlicee, competiţie rezervată categoriilor de vârstă cuprinse între 12 şi 18 ani.

Turneul este programat de vineri până duminică, la Ştrandul Municipal şi va reuni participanţi de la mai multe licee din oraşe precum Satu Mare, Zalău, Cluj-Napoca, Oradea, Sighetul Marmaţiei, Arad, Lugoj, Timişoara şi chiar din Bucureşti, de unde şi-au anunţat prezenţa 5 echipe.

Vineri dimineaţă, de la ora 9.30, este programată şedinţa tehnică a turneului, după care vor urma disputele propriu-zise.

Cupele şi medaliile pentru festivitatea de premiere vor fi asigurate de diferiţi sponsori, printre care se numără şi bine-cunoscutul interpret de muzică populară Petrică Nuţu Stoian, care şi-a anunţat prezenţa la turneu şi de la care se aşteaptă "animarea" competiţiei.

Într-o altă ordine de idei, organizatorii au anunţat deja faptul că în perioada 18-24 iulie, Oradea va găzdui întrecerile ediţiei a 15-a a Campionatelor Naţionale de Beach-Volley ale României.