După scorul alb înregistrat în prima partidă disputată în Ungaria, CF Bihorul Beiuş şi Nyíradonyi VVTK pornesc cu şanse egale la calificare, echipa de pe Crişul Negru, având, totuşi, avantajul terenului propriu.

În primul meci, ambele echipe au avut câteva ocazii clare de a marca, bihorenii în prima parte, iar maghiarii în actul secund, atunci când portarul Odobaisanu a salvat in extremis de două de pe linia porţii.

Kinder Paleu joacă, tot pe teren propriu, având de remontat un handicap de două goluri în faţa salontanilor de la CSM Olimpia. Misiune grea, dar nu imposibilă. pentru formaţia pregătită de Muzsnay Zsolt sr., care în etapa a 20-a a returului Ligii a IV-a a câştigat cu 3-0 în faţa adversarei de astăzi.

FC Hidişel şi Crişul Sântandrei sunt ca şi calificate în semifinale, după victoriile categorice obţinute în deplasare. Hidişelanii s-au impus cu 3-0 pe terenul formaţiei FC Universitatea Oradea, în timp ce Crişul şi-a rezolvat calificarea încă din tur, după succesul clar (7-1) obţinut la Hosszúpályi.


Programul jocurilor de miercuri:

Ora 17, Paleu: Kinder Paleu - CSM Olimpia Salonta
Ora 17, Sântandrei: Crişul Sântandrei - Hosszúpályi SE
Ora 17, Hidişel: FC Hidişel - FC Universitatea
Ora 17, Beiuş: CF Bihorul Beiuş - Nyíradonyi VVTK

Semifinalele sunt programate tot în sistem tur-retur pe 30 aprilie, respectiv 7 mai. Învingătoarea duelului Kinder-Olimpia va juca cu câştigătoarea dintre Hidişel şi Universitatea, iar cea de-a doua semifinală va opune câştigătoarele duelurilor Crişul-Hosszúpályi şi Beiuş-Nyíradony. Finala şi finala mică sunt programate pe Stadionul Iuliu Bodola din Oradea pe data de 14 mai.