Turneul amical de fotbal Bihor - Hajdu Bihar, competiție susținută de Consiliul Județean Bihor, și-a desemnat semifinalistele, după ce miercuri au fost programate jocurile retur din faza sferturilor de finală.

Deși între primele opt echipe calificate în această competiție s-au aflat și două formații din Ungaria, după sferturi din țara vecină nu a mai rămas nicio formație în cursă. Astfel, între primele patru echipe s-au calificat doar formații românești.

În manșa secundă a sferturilor, Bihorul Beiuș a dispus cu 5-0, pe teren propriu, de Nyiradonyi VVTK și s-a calificat la pas în turul următor. Crișul Sântandrei s-a impus, la rându-i cu 2-0, acasă, în fața celeilalte echipe maghiare, Hosszupalyi SE, iar cum în tur a câștigat cu 7-1, cu scorul general de 9-1 este în semifinale.

FC Hidișel este o altă echipă care nu a întâmpinat probleme în a se califica în penultimul act, după ce a surclasat în manșa II pe FC Universitatea Oradea cu 6-2, însă jocul dintre Kinder Junior Paleu și CSM Olimpia Satu Mare a fost cel mai disputant. Deși gazdele acestui din urmă joc s-au impus în final cu scorul de 3-1, cum în tur salontanii au câștigat cu 2-0, ei sunt cei care s-au calificat în semifinale.


Rezultatele și marcatorii din returul sferturilor de finală ale Turneului amical Bihor-Hajdu-Bihar:

CF Bihorul Beiuș - Nyiradonyi VVTK 5-0 (în tur: 0-0)
Marcatori: Turcanu 8, Silaghi 50, 63, Ban 85, D Borza 90

Crișul Sântandrei - Hosszupalyi SE 2-0 (în tur: 7-1)
Marcatori: Cl. Copil, min. 70, Filimon I. 80

FC Hidișel - FC Universitatea Oradea 6-2 (în tur: 3-0)
Marcatori: D. Cuc 33, 34, 35, Agiurgioaiei 53, Fărcuța 57, Filip R. 75 - Leș 44, C. Filip 61

Kinder Junior Paleu - CSM Olimpia Salonta 3-1 (în tur: 0-2)
Nistor 38, Sfârlea 70, 90+2 (ambele din 11 m) - Țârlea 46

Echipele CF Bihorul Beiuș, Crișul Sântandrei, FC Hidișel și CSM Olimpia Salonta s-au calificat in semifinale. Turul jocurilor din penultimul act este programat pe 30 aprilie, iar returul pe 7 mai.


Programul semifinalelor:

CSM Olimpia Salonta - FC Hidișel
Crișul Sântandrei - CF Bihorul Beiuș