Sala de sport a Grupului Școlar Agricol Salonta a găzduit, în perioada 26-27 octombrie, turneul internațional de baschet feminin, dotat cu Cupa Salonta, competiție care a fost organizată de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Bihor și Clubul Sportiv CN Teodor Neș Salonta.

Turneul s-a desfășurat pe două categorii de vârstă, cu jucătoare născute în anii 1998-1999 și, respectiv, în anii 2003-2004.

Ambele categorii au reunit câte trei echipe, la categoria 1998-1999 impunându-se formația maghiară Általános Iskola Mezöbereny, cea care a dispus cu scorurile de 49-32 de formația gazdă, CS CN Teodor Neș Salonta, și cu 60-48 de CS CN Mihai Eminescu Oradea.

Pe locul II s-a situat CS CN Mihai Eminescu Oradea, echipă antrenată de profesoara Suzana Onaca, care a învins formația gazdă, CS CN Teodor Neș Salonta, antrenată de Cristina Simina, cu scorul de 58-43.

La categoria U12, cu jucătoare născute în anii 2003-2004, a câștigat CSU Crișul Oradea, formație pregătită de antrenoarea Ioana Nistor Ciplea, care s-a impus cu scorul de 48-18 în disputa cu Talentum Oradea și cu 47-38 în meciul cu formația gazdă, CS CN Teodor Neș Salonta.

Pe poziția secundă a acestei categorii, de U12, s-au situat gazdele de la CS CN Teodor Neș Salonta, pregătite de antrenoarea Cristina Simina, care au învins cu scorul de 23-11 echipa orădeană Talentum, echipă pregătită de  antrenorul Paul Arkosi.   

La final, organizatorii au acordat și câteva premii speciale, acestea fiind primite la categoria U17 de  Gavriş Daria  de la CS Mihai Eminescu Oradea, Szenteski Berta de la Mezobereny (Ungaria) și Laza Paula de la CS CN Teodor Neș Salonta. La categoria U12, premiile speciale au fost acordate Anisiei Croitoru de la CS Crișul Oradea, Ioanei Leuca, de la CS CN Teodor Neș Salonta și Nataliei Baroti de la Talentum Oradea.

De asemenea, echipele au fost premiate cu diplome, cupe, medalii, figurine şi materiale sportive.