Teatrul Regina Maria a anunţat, sâmbătă, că a anulat turneul naţional cu spectacolul "Scripcarul pe acoperiş", programat în perioada 7-9 aprilie, în Piteşti, Bucureşti şi Craiova.

"Motivul este unul medical, căci doi dintre protagoniştii spectacolului sunt incapabili de a susţine performanţa, unul dintre ei aflându-se în stare gravă la spital", se arată în comunicatul Teatrului Regina Maria. Este vorba despre Ari Nagy Sandor, dirijorul şi pianistul trupei Klezmer, care acompaniază momentele muzicale ale spectacolului.

De asemenea, actorul din rolul principal, Richard Balint, are nişte probleme de sănătate mai uşoare. "Dorim să ne cerem scuze faţă de spectatorii care au cumpărat bilete şi să-i anunţăm că îşi vor recupera banii de la punctele de la care le-au achiziţionat", se mai precizează în comunicat.

"Scripcarul pe acoperiş" este cel mai de succes spectacol al teatrului orădean, aducând în faţa spectatorilor peste 60 de actori şi dansatori. Musicalul a primit două nominalizări la Premiile UNITER, una pentru Cea mai bună actriţă în rol secundar (Ioana Dragoş-Gajdo), iar cealaltă pentru Cea mai bună scenografie (Vioara Bara).