Pentru 20 decembrie, ultima zi a Târgului de Artă şi Cadouri Handmade, de la Galeria de Arte Vizuale din strada Republicii, organizatorii au pregătit o serie de recitaluri unplugged ale unor artişti orădeni. De la ora 18, atmosfera va fi întreţinută de trupa de rock alternativ Source, de Mihaela Simai (Melaz) şi de trupa Nagual, care se inspiră din muzica tribală.

Târgul de la Galerie este organizat de Uniunea Artiştilor Plastici din România - Filiala Oradea şi a ajuns la cea de-a şasea ediţie. Începând cu 13 decembrie, între orele 11 şi 20, orădenii au putut să admire ori chiar să cumpere lucrări de pictură, grafică, sculptură, dar şi obiecte handmade.

La târg au fost expuse spre vânzare şi bijuterii de colecţie, unicate sau serie mică din cupru sau alamă, medalioane, cercei croşetaţi, îngeraşi din ceramică, decoraţiuni pentru brad din mărgele, ceramică sau sticlă, genţi, poşete şi portmonee din piele (cusute manual), cămăşi din in, rochii create de artişti şi designeri vestimentari şi ţesături populare din fibre vegetale.