În timpul vizitei de săptămâna trecută la Râmnicu Vâlcea, Elena Udrea a vizitat şi piaţa centrală din municipiu. Acolo, Udrea a fost întâmpinată de o ghicitoare de etnie romă, care i-a oferit un buchet de flori şi i-a urat să rămână gravidă: cu Băsescu. "Să rămâneţi gravidă cu Traian Băsescu", a afirmat femeia.

Ministrul Turismului a trecut peste acest moment râzând, fără să facă vreun comentariu, continuând să discute cu ceilalţi pieţari.

udrea cu tiganca.jpgGhicitoarea Mama Margareta, însă, a rămas nemulţumită deoarece Udrea i-a dat doar un leu, aşa că acum spune ca va "lucra" ca sorocirea ei să se adeverească. "Am dat cu vrăjeala pentru doamna Udrea şi mi-a ieşit că dânsa şi cu preşedintele sunt foarte apropiaţi. Dar nu trăiesc încă împreună. O să vedeţi că va rămâne gravidă cu el. Eu nu prea greşesc când dau în ghioc pentru aşa ceva. Să-mi trimită un milion şi nu va mai rămâne cu burta mare", a spus florăreasa pentru Libertatea.

Aflată la o staţiune cunoscută pentru eficienţa în tratarea sterilităţii la femei, în Sovata, Udrea a afirmat că încă nu este momentul să facă un copil. "Deocamdată, mai avem multe lucruri de făcut în minister şi niciodată nu este timp pentru asta. Când se mai aşază turismul românesc ne gândim şi la lucruri din viaţa personală", a declarat Elena Udrea.