Luptătorul orădean Sandu Lungu nu a evoluat, luni seară, la concursul "Uite cine dansează", de la Pro TV, din cauza unei accidentări.

"M-am accidentat la repetiţii, aveam de făcut o priză dificilă într-o fandare şi am rămas acolo. S-a acumulat oboseala din fiecare zi. În dans sunt alte mişcări faţă de cele pe care le fac eu în mod constant în sportul pe care-l practic, iar anumiţi muşchi nu sunt obişnuiţi. Dar mergem înainte, nu e nicio problemă, se întâmplă. Am decis împreună cu echipa să nu dansez în seara aceasta, să nu fiu nevoit să sar într-un picior pe scenă. Am hotărât că e mai bine aşa, să mă menajez puţin, şi să intru data viitoare", a spus sportivul, conform site-ului emisiunii.

"Muntele Bihorului" a avut un mesaj şi pentru susţinătorii şi simpatizanţii săi, transmițându-le că îi pare rău că nu dansează luni seară.

"Însă voi face tot posibilul şi chiar imposibilul să merg mai departe în această competiţie şi să ofer un spectacol frumos, astfel încât oamenii să se simtă bine, să-i înveselesc, să fac, împreună cu partenera mea, Raluca, o atmosferă plăcută. Asta e intenţia mea", a arătat el.

Luptătorul a mai spus că în prezent se simte bine. "Am stat cu gheaţa zilele acestea, cu medicamente, şi a făcut fizioterapie, iar de zilele următoare vreau sa reîncep antrenamentele şi să învăţ stiluri noi de dans şi coregrafii frumoase", a asigurat Sandu.

De altfel, partenera orădeanului, coregrafa Raluca Neacşu, a ţinut să sublinieze că accidentarea sportivului este serioasă. "Trebuie în primul rând să ţinem cont de faptul că Sandu este luptător de profesie şi mai are o carieră înainte. Nu putem să punem în pericol luptele pe care le va avea, însă sperăm din tot sufletul să ne revenim până săptămâna viitoare şi să vă încântăm", a spus tânăra.

De altfel, moderatoarea emisiunii, Mihaela Rădulescu, a amintit că regulamentul le permite celor doi să ia o pauză. O echipă are dreptul să "stea pe bară" o ediţie, în cazul în care unul din participanţi este accidentat grav.

Săptămâna viitoare, arată site-ul emisiunii, Sandu Lungu şi Raluca Netca vor reveni pe ring.

Orădeanul este cel de-al treilea concurent care se accidentează la repetiţiile show-ului "Uite cine dansează", după Dana Budeanu si Anca Serea.