Peste 1.000 de fani rock s-au adunat, sâmbătă seara, la complexul Kings Land din Ineu pentru concertele programate în cadrul primei ediţii a Way Too Far (WTF) Festival organizate în Bihor.

Probabil cel mai gustat concert a fost cel al maramureşenilor de la Dirty Shirt, care, cunoscuţi că îmbină metal şi hardcore cu elemente din muzica populară românească şi chiar din muzica clasică, au cântat, între altele, "Ciocârlia" şi "Săracă inima mea" spre deliciul publicului.

De altfel, ei s-au şi prezentat drept "ansamblul vocal-instrumental Dirty Shirt". Tot ei, înainte să cânte piesa "Starea naţiei", au amintit că s-a împlinit un an "de când guvernul PSD ne-a violat", referindu-se la violenţele de anul trecut de la mitingul Diasporei.

Înaintea concertului lor, pe scenă a mai urcat formaţia Iris, în componenţa actuală, care a interpretat un nou single, dar şi piese celebre din repertoriul trupei, încheind cu poate cea mai cunoscută, "Floare de iris". 

Seara s-a încheiat cu concertul susţinut de formaţia rap-rock Crazy Town din Statele Unite ale Americii. Frontman-ul le-a şi spus spectatorilor că se bucură să fie în România şi că "we came all the way from California for you guys" (am venit tocmai din California pentru voi). De la show-urile principale nu au lipsit efectele speciale, cum ar fi tunuri cu fum, flăcări şi confetti. 

Line-up-ul serii a mai inclus concerte susţinute de Riot Monk şi Luna Amară. Concertul Punkarta a fost amânat pe duminică seara. 

Way Too Far Rock Festival continuă astăzi la Ineu de Criş. Diseară, pe scena WTF vor urca Times of Need, Aurora, Altar şi Bucovina. De asemenea, fanii îi vor putea vedea în concert pe rockerii de la Viţa de Vie, în frunte cu Adrian Despot. Festivalul se va încheia cu concertul trupei locale Fraţii Jdieri

În perimetrul dedicat primei ediţii a WTF la Ineu, organizatorii au delimitat spaţii pentru parcare, trei zone de camping, pentru cei veniţi cu cortul, dar şi spaţii de alimentaţie publică, amenajând totodată mai multe mese, bănci şi umbrele la intrarea în zona de festival. Oferta de mâncare este bogată, fiind deschis inclusiv un stand al restaurantului MeatIc din Oradea. 

Cei care vor să ajungă la festival din Oradea pot opta pentru autobuzele puse la dispoziţie de organizatori pe ruta Parcul 1 Decembrie - Complexul Kings Land, care, în seara asta, vor circula din oră în oră între orele 19 şi 22. După miezul nopţii, la fel, se organizează curse de întoarcere.

Biletele la WTF se mai pot cumpăra online de pe platforma Ambilet.ro dar şi de la faţa locului. Nu rataţi, deci, ultima zi la WTF!