ERA Park păşeşte în magia sărbătorilor de iarnă cu un concert extraordinar de colinde, susţinut de solistul Ştefan Hruşcă! Mult îndrăgitul "Vestitor al Crăciunului" vine la Oradea joi, 7 decembrie.

Evenimentul se va desfăşura începând cu ora 19, sub cupola centrului comercial, şi, aşa cum şi-a obişnuit deja fanii orădeni, artistul promite din nou un concert de zile mari.

"Deschide uşa, creştine!", "Afară ninge liniştit", "O, ce veste minunată", "Aseară pe-nserate" sunt doar câteva dintre colindele tradiţionale ce vor fi interpretate de Ştefan Hruşcă la Oradea.

Cu toate că de aproape 27 de ani trăieşte în Canada, Ştefan Hruşcă este unul dintre cei mai iubiţi artişti în România, el devenind extrem de popular în special la final de an, când colindele sale însoţesc spiritul sărbătorilor.

Pentru ca vizibilitatea să fie cât mai bună la concertul susţinut la ERA Park, organizatorii vor monta şi un ecran de mari dimensiuni.

Bineînţeles, intrarea va fi liberă, ca de fiecare dată, pentru toată lumea.

„Pregătiţi-vă, deci, să ne fiţi alături în seara magică a colindelor româneşti! Vă aşteptăm cu drag!”, au transmis reprezentanții centrului comercial.