Pompierii militari bihoreni s-au clasat pe primele locuri la diferite probe sportive, în cadrul etapei finale a Campionatului de Atletism şi Cros al Ministerului Afacerilor Interne.

Competiţia, desfăşurată în Iaşi, între 12 şi 14 iunie, a reunit la start aproximativ 200 de sportivi din cadrul MAI. "Din lotul reprezentativ al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă a făcut parte şi echipa Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Crişana" al judeţului Bihor, având în componenţă trei subofiţeri din cadrul Gărzii de Pompieri 1 Mai şi Detaşamentului 2 de Pompieri Oradea: plutonier major Lipai Bogdan, plutonier adjutant Nagy Robert şi plutonier Mălăieş Adrian", se arată într-un comunicat transmis de ISU Crişana.

La finalul campionatului, pompierii militari bihoreni au obţinut două medalii de aur, una de argint şi două menţiuni la diferite probe sportive.

Astfel, la categoria între 36 şi 45 ani, plutonier major Lipai Bogdan a câştigat titlul de campion naţional la Atletism, atât la proba "Săritură în lungime", cât şi la proba "Viteză 100 metri plat".

La aceeaşi categorie de vârstă, la proba "Săritură în lungime" şi la Cros, "4000 metri", plutonier adjutant Nagy Robert a obţinut două menţiuni, iar plutonier Mălăieş Adrian a ocupat a doua treaptă a podiumului la proba "Săritură în lungime", categoria de vârstă -35.