BMW-ul şefului Poliţiei Rutiere Salonta, Andrei Mocan, s-a făcut scrum în urma incendiului din noaptea de joi spre vineri.

Fotografiile de la locul faptei, transmise BIHOREANULUI de un martor ocular, arată că autoturismul a suferit o daună totală.

Într-o filmare intrată, de asemenea, în posesia ziarului se vede cum maşina arde cu flăcări mari în curtea interioară a unui bloc.

Autoturismul a fost ridicat, vineri, şi transportat la Oradea, la sediul Inspectoratului de Poliţie Bihor, unde va fi supus unei expertize tehnice, comisia de specialitate de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Crişana nereuşind să stabilească cu certitudine cauzele incendiului.

Potrivit surselor BIHOREANULUI, incendiul a pornit din partea din faţă a maşinii, iar echipa de cercetare nu a găsit la faţa locului recipiente ori alte urme care să indice faptul că a fost vorba despre incendiere intenţionată.

BIHOREANUL a încercat să ia legătura cu Andrei Mocan, prin intermediul ofiţerului de presă al Poliţiei Bihor, însă, deocamdată fără rezultat.