După decizia ca pe site să poată comenta doar utilizatorii autentificaţi, pe adresa de redacţie a BIHOREANULUI au sosit mai multe solicitări din partea unor cititori care şi-au uitat parolele şi nu au mai putut intra în cont. Cei care sunt în această situaţie au acum posibilitatea să şi-o recupereze singuri.  

Paşii de parcurs sunt simpli: trebuie să accesaţi secţiunea Membri - Intră în cont, unde, dând click pe întrebarea "Ai uitat parola?" (ultimul rând de jos), completaţi adresa de mail în baza căreia a fost făcut contul. Aici va fi trimis un mail cu informaţiile necesare pentru resetarea parolei şi un link care, odată accesat, vă duce într-o pagină unde vă puteţi completa direct noua parolă.

După cum am mai anunţat, odată intrat în contul propriu, fiecare user va putea vedea lista articolelor la care a comentat, pe cele la care s-a abonat pentru a fi notificat cu privire la apariţia de comentarii noi, şi îşi va putea modifica parola. Sesiunea de lucru, adică perioada în care userul rămâne logat dacă nu iese singur din cont, este îndelungată (de ordinul zilelor), astfel că nu e nevoie să vă autentificaţi ori de câte doriţi să postaţi vreun comentariu.

În plus, cititorii care decid să devină useri pe eBihoreanul.ro vor avea numai de câştigat. Pe viitor, aceştia vor beneficia de surprize din partea ziarului, de anunţuri cu privire la apariţia unor subiecte de interes, se vor putea înscrie în concursuri special create pentru ei şi chiar vor ajunge să aibă acces la conţinut jurnalistic dedicat lor.

De altfel, primul concurs va fi lansat chiar săptămâna următoare, având ca premiu o super-tabletă cu tastatură. Rămâneţi aproape!

Citiţi pe această temă şi articolul "BIHOREANUL face curăţenie! De azi înainte, pe site pot scrie doar comentatorii autentificaţi"