Accident grav, cu 3 maşini, sâmbătă dimineaţă, la ieşirea din Cluj Napoca spre Floreşti. Un BMW cu numere de Bihor, o autoutilitară Volkswagen şi un Fiat Punto s-au ciocnit, după ce una dintre maşini nu ar fi acordat prioritate, anunţă România24.ro.

Potrivit sursei citate, din primele informaţii, cauza accidentului ar fi o pătrundere pe contrasens, iar trei persoane au fost rănite.

Circulaţia în zonă este blocată, la ora transmiterii acestei ştiri, la faţa locului fiind mobilizate mai multe echipaje de descarcerare şi de acordare a primului ajutor, alături de ambulanţe şi echipaje de poliţie.

Din imaginile disponibile pe grupul de Facebook Infotrafic Cluj Napoca se vede cum şoferul din BMW a rămas captiv între fiarele contorsionate, mașina fiind cea mai avariată dintre cele trei.

Potrivit utilizatorilor grupului, șoferul din BMW a fost transportat la spital.

Reprezentanții Poliției Cluj Napoca au precizat pentru sursa citată că acidentul s-a produs din cauza pătrunderii pe contrasens a unuia dintre autoturismele implicate. Rămâne de văzut, în urma cercetărilor, care sunt împrejurările exacte ale producerii evenimentului rutier.

Vezi mai jos imagini de la locul accidentului, colaj din imagini Facebook / INFO TRAFIC jud. CLUJ