Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bihor organizează vineri cel mai mare eveniment din acest an dedicat pieţei forţei de muncă.

Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi va avea loc simultan în Oradea, Aleşd şi Beiuş. În municipiul reşedinţă de judeţ, târgul va reuni 58 de angajatori, la Aleşd opt, iar la Beiuş – patru. În total, vor fi 1.425 de locuri de muncă vacante, din care 237 pentru persoanele cu studii superioare.

"Misiunea agenţiei noastre este de a media cererea şi oferta de pe piaţa muncii din judeţul Bihor. Prin această nouă bursă dedicată absolvenţilor, dorim să asigurăm noi oportunităţi în carieră absolvenţilor în căutarea unui loc de muncă. Sperăm că şi interesul vizitatorilor să fie unul pe măsura anvergurii evenimentului şi a numărului de locuri de muncă", a declarat directorul AJOFM Bihor, Békési Csaba.

La bursă, Agenţia va avea un stand unde va oferi servicii de informare, consiliere şi mediere persoanelor în căutarea unui loc de muncă, inclusiv despre măsurile active promovate, adică prime, subvenţii, pachete de mobilitate, ucenicie şi stagiatură.

În Oradea, bursa va avea loc la Arena Antonio Alexe, în Beiuş în sala mare a Primăriei, iar în Aleşd în sediul agenţiei locale a AJOFM (str. Rândunicii nr. 4). Fireşte, la bursă pot participa şi bihorenii care nu au absolvit în acest an o formă de învăţământ.