Solistul de muzică populară Ioan Bocşa a concertat, marţi seară, pe scena Teatrului Regina Maria, în cadrul unui eveniment special inclus în programul Târgului de Crăciun din Oradea.

Şi anul acesta, Ioan Bocşa, alături de tinerii din Ansamblul "Icoane", a vizitat Centrul de reintegrare de pe strada Vămii, oferindu-le bunicilor care locuiesc acolo un recital.

După spectacolul inedit, care le-a adus lacrimi de bucurie bunicilor, sărbătoarea a continuat cu cozonaci şi ceai. Ba mai mult, cum a fost ziua de naştere a lui Ioan Bocşa, bunicii din centru i-au urat "La mulţi ani!".

Centrul de reintegrare de pe strada Vămii nr. 34 are o capacitate de 48 de locuri. Personalul oferă beneficiarilor, pe lângă găzduire, alimentaţie adecvată, asistenţă medicală şi socială, îngrijire personală, consiliere psihologică şi servicii de suflet, prin organizarea periodică a unor activităţi recreative menite să îi înveselească.

Evenimentul a fost organizat de Asociaţia pentru Promovarea Turismului în Oradea şi Regiune şi Administraţia Socială Comunitară Oradea.