Un localnic de 59 de ani din Sîntandrei este cercetat de poliţiştii rutieri, după ce, miercuri seară, a acroşat uşor o adolescentă de 17 ani, dar nu a anunţat Poliţia.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Bihor, fapta bărbatului a fost descoperită o zi mai târziu, când şoferul s-a prezentat cu tânăra lovită la spital.

"Joi, 16 noiembrie a.c., la ora 12.40, poliţiştii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au fost sesizaţi de reprezentanţii unui spital din municipiul Oradea că la Unitatea de primire urgenţe s-au prezentat un conducător auto şi o tânără care a declarat că în ziua precedentă a fost victima unui accident rutier", arată un comunicat transmis vineri de Poliţie.

Accidentul s-a produs miercuri seară, în jurul orei 19, pe drumul judeţean 797, în afara localităţii Sîntandrei, în condiţiile în care bărbatul şofa spre Oradea şi a acroşat-o pe minoră, care se deplasa din sens opus, pe parte carosabilă, cu oglinda retrovizoare dreapta.

"După producerea accidentului, conducătorul autoturismul a părăsit locul accidentului împreună cu victima, fără a anunţa poliţia, prezentându-se a doua zi, împreună, la unitatea de primire urgenţe de la spitalul orădean. În urma accidentului rutier, tânăra de 17 ani a suferit leziuni uşoare. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor şi cauzelor producerii accidentului rutier", arată comunicatul Poliţiei.