O adolescentă în vârstă de 16 ani din localitatea bihoreană Lugaşu de Jos a fost dată dispărută de Poliţie, după ce a plecat de acasă şi nu s-a mai întors.

Potrivit unui comunicat transmis sâmbătă seară de Poliţia Bihor, dispariţia tinerei, pe numele ei Lingurar Aurica Adriana, a fost sesizată de familie în cursul zilei de sâmbătă, în jurul orei 12. Minora a plecat voluntar de acasă cu o zi înainte, în jurul orei 19, şi nu a mai revenit.

Ea are aproximativ 1,65 m înălţime, 60 de kg, constituţie atletică, faţă ovală, ochi căprui, păr brunet cu vârfuri vopsite blond, de lungime medie şi, prezintă cicatrici în urma unor arsuri, pe faţă, piept, mâini şi picioare, arată informarea.

La momentul dispariţiei, tânăra purta blugi, geacă neagră tip cojoc, cu blană în exterior şi ghete negre, cu şiret, îmblănite.

"Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea minorei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă - 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie. Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei!", a îndemnat Poliţia Bihor.

UPDATE: Găsită în Olt

Duminică, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor a anunţat că adolescenta a fost găsită în cursul serii de sâmbătă, în jurul orei 21.20, în Olt.

Tânăra a fost găsită "cu sprijinul colegilor de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt, pe raza acestui judeţ", arată informarea.

"Aceasta nu a fost victima vreunei infracţiuni", a precizat comisarul şef Alina Fărcuţa, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.