Poliţiştii de frontieră bihoreni au descoperit în maşina unui cetăţean ucrainean 1.270 de pachete de ţigări de contrabandă de diferite mărci. Ţigările, în valoare de circa 16.000 lei, erau ascunse în sub pragurile maşinii, sub banchetă şi în cotieră.

Cetăţeanul ucrainean Andrii L., în vârstă de 40 de ani s-a prezentat la frontiera Borş la finalul săptămânii trecute, la volanul unui autoturism Skoda.

"La controlul specific, poliţiştii de frontieră au descoperit, ascunse în diferite locuri în autoturismul pe care îl conducea (praguri, sub banchetă si cotieră), cantitatea de 1.270 pachete de ţigări, diferite mărci, pentru care persoana în cauză nu a putut prezenta documente de provenienţă. La cercetări, bărbatul a declarat că a intenţiona să le comercializeze pe teritoriul Germaniei", au transmis, luni, reprezentanţii Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Oradea.

Ţigările au fost ridicate în vederea confiscării, iar în cauză s-au întocmit acte de urmărire penală sub aspectul săvărşirii infracţiunii de contrabandă.