Un tânăr de 21 de ani din Săcueni a fost reţinut luni de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, suspectat că a omorât-o pe fata de 23 de ani, Baczoni Izolda, dispărută în noaptea de sâmbătă spre duminică, de la discoteca din oraş.

"Din primele cercetări, rezultă că învinuitul Godja Sabin Cristian, în noaptea de sâmbătă spre duminică, 6/7 iulie 2013, în intervalul 00,30 - 02,30, a ucis-o prin strangulare pe victima B. I., în vârstă de 23 de ani, în apropierea căii ferate a oraşului Săcueni, după care a abandonat cadavrul într-un canal colector", arată un comunicat transmis marţi de Parchetul Bihor.

Procurorul criminalist Alin Leucea a început urmărirea penală, pentru omor, faţă de tânărul din Săcueni, care era chiar fostul iubit al fetei. Ambii au avut, în ultima perioadă, alte relaţii.

Godja a fost reţinut, pentru 24 de ore, iar parchetul va cere, marţi, la Tribunal, şi arestarea sa.

Tânăra de 23 de ani, Baczoni Izolda, a plecat de acasă sâmbătă seară, la discotecă, şi nu s-a mai întors. Părinţii au sesizat imediat Poliţia. Forţe de ordine şi echipaje de voluntari au pornit în căutarea ei cu câini de urmă. Fotografia ei a fost distribuită inclusiv pe reţelele de socializare, rudele şi prietenii rugând pe oricine care ar fi putut să dea informaţii despre ea să sune la poliţie sau să anunţe familia.

Citiţi pe această temă şi articolul: A plecat la discotecă şi nu s-a mai întors: O tânără de 23 de ani, dispărută sâmbătă noaptea, a fost găsită moartă într-un şanţ