O orădeancă de 29 de ani, prostituată pe şoseaua de centură, a murit în noaptea de marţi spre miercuri la spital, după ce un client care nu a vrut să îi plătească pentru serviciile sexuale a bătut-o crunt, iar medicii n-au mai putut să o salveze.

Totul s-a petrecut în jurul orei 23, în zona Pieţei Ioşia, pe strada Cazaban. "O femeie de 29 de ani ne-a solicitat, acuzând că a fost agresată de către un client care a refuzat să îi achite serviciile prestate. Pacienta a fost transportată la Unitatea de Primire a Urgenţelor şi investigată atât de urgentişti cât şi de chirurgi şi de ginecologi, fiind însărcinată în luna a treia", a declarat pentru BIHOREANUL dr. Emil Boţcău, purtătorul de cuvânt de la Ambulanţă.

Medicii au constatat că fătul era viu, dar mama suferise leziuni interne serioase, la ficat, abdomen, splină, având practic abdomenul inundat cu sânge. Ea a suferit şi traumatism cranio-cerebral, iar la un moment dat şi-a pierdut cunoştinţa. Atât ea, cât şi copilul din pântece au murit la scurt timp, în sala de operaţie, din cauza multiplelor răni suferite.

Femeia a apucat totuşi să le povestească medicilor cum a fost bătută cu pumnii şi cu picioarele de clientul ei, furios că ea a insistat să îi plătească serviciile prestate. Lucra pe cont propriu, după ce "peştele" o furase de bani şi avea acasă încă un copil pe care îl creştea împreună cu concubinul ei. Bărbatul a fost alături de ea la spital şi a şi depus plângerea la Poliţie.

Poliţiştii bihoreni au început o anchetă şi îl caută în prezent pe agresor. "Există o reclamaţie depusă pentru agresiune. Se fac cercetări în cauză", a confirmat miercuri agentul principal Ioana Lascău, ofiţer la Biroul de presă al Poliţiei Bihor.