Familia unui tânăr din Ungaria a apelat la Poliţia Bihor, după ce bărbatul de 29 de ani, pe numele său Juhasz Peter, a plecat de acasă în urmă cu aproape o săptămână, iar începând de două zile nu mai e de găsit. 

Informaţia a fost făcută publică sâmbătă, printr-un comunicat transmis de comisarul şef Alina Fărcuţa, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor. "Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au fost sesizaţi, la 18 octombrie a.c., de familia unui bărbat de 29 de ani, din Ungaria - JUHASZ PETER – că aceasta a plecat voluntar de la domiciliu la 13 octombrie a.c., cu destinaţia Padiş, judeţul Bihor, unde a şi ajuns, iar din data de 17 octombrie a.c., nu a mai putut lua legătura cu acesta", arată informarea.

Tânărul are o înălţime de 1,78 m, în jur de 75 - 80 de kg, faţă ovală, ten deschis, ochi căprui, păr şaten, cu început de calviţie frontală, constituţie atletică, are mustaţă şi barbă îngrijite, poartă ochelari de vedere, fără alte semne particulare.

Familia nu a putut furniza detalii cu privire la îmbrăcămintea pe care acesta o purta la data dispariţiei.

"Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112! Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei!", a transmis Poliţia Bihor.