Un tânăr orădean a impresionat sute de oameni, după ce pe Facebook a fost postată o înregistrare video în care bărbatul face cumpărături pentru o femeie a străzii.

Bătrânica a intrat într-un magazin cu doar 10 lei la ea şi se uita printre rafturi. Văzând-o, tânărul o întreabă ce vrea să cumpere. "Săru-mâna, ce vreţi să luaţi? Haideţi că vă iau eu. Ce vreţi dumneavoastră, alegeţi", i-a spus bărbatul. Parcă ruşinată, femeia nu a vrut să-i ceară tânărului nimic. Abia la insistenţele acestuia i-a spus că vrea un iaurt şi nişte biscuiţi. "Nu, nu-mi luaţi două. Mie îmi ajunge unul", a replicat bătrânica, atunci când tânărul a luat din frigider două iaurturi.

Deşi băiatul i-a cerut de mai multe ori să mai spună de ce anume are nevoie, umilă, bătrâna a "suplimentat" lista doar cu o "bucăţică de brânzică" şi cu nişte apă.

De asemenea, ea i-a povestit că de 7 ani locuieşte pe străzi, după ce anterior a fost slugă la nişte "mafioţi ţgani" din zona Decebal, care o băteau: "Mă ştiu toate fetele de la piaţa Decebal, tanti care venea neagră, vânătă, cu ochii umflaţi". În final, tânărul filantrop i-a dat femeii şi 30 de lei, iar aceasta i-a luat la fel de umilă.

Înregistrarea video, făcută de o femeie care îl însoţea pe orădean, a fost postată sâmbătă seară pe pagina de Facebook "Dăruieşte din inimă". În doar trei ore, peste 17.000 de oameni au văzut filmarea şi sute dintre ei au lăsat comentarii prin care îl felicită pe tânăr.

 UPDATE: 

Tânărul cu pricina se numeşte Cristian Cracea şi este administratorul paginii "Dăruieşte din inimă". Alături de soţia lui, Rebeca, el a creat această pagină anul trecut, dornic să-i determine pe orădeni să-şi ajute semenii mai puţini norocoşi. 

Concret, Cristi şi Rebeca prezintă familii sau persoane care au nevoie de ajutor, iar cei care vor să ajute le transmit ce donaţii sunt dispuşi să facă.