Parcarea ERA Park Oradea s-a umplut de maşini şi oameni, sâmbătă seară, când, drept cadou la împlinirea a 10 ani de existenţă, centrul comercial le-a făcut cadou orădenilor un concert Carla’s Dreams. Moldovenii au făcut un show de zile mari, beneficiind şi de o sonorizare impecabilă.

Show-ul a început în jurul orei 18.20, cu sute de fani strânşi mănunchi în faţa scenei, în ciuda vremii neprietenoase şi a vântului tăios. Cei mai înflăcăraţi au fost adolescenţii, care au filmat şi au cântat fiecare piesă.

Piese celebre precum "Acele","Sub pielea mea (#Eroina)", "Luna", "Imperfect", dar şi piese mai noi ca de pildă "Ca benzina" au făcut publicul să sară. Jocul de lumini, dar şi "jocurile" chitarei electrice care făcea ca anumite piese să sune de-a dreptul rock i-au cucerit pe fani.

Aniversarea ERA Park continuă, duminică, zi în care cei mici sunt invitaţi la Aniversarul copiilor, sub cupola centrului comercial, între orele 17 şi 20. Printre atracţiile zilei se vor număra momente de Mini Disco, Spiderman pe picioroange, pictură pe faţă, jocuri, dansuri, dar şi roata provocărilor. Practic, micuţii care se vor prinde în joc vor trebui să îndeplinească diverse sarcini şi vor primi în recompensă dulciuri delicioase.