Ediţia 2019 a emisiunii „Vocea României” se apropie de sfârşit. Vineri seară, au fost aleşi cei patru finalişti, printre care se numără şi fiica unui lăutar din Oradea.

Jasmina Răsădean are 17 ani şi s-a născut în oraşul de pe Crişul Repede. Părinţii ei au divorţat pe când ea avea 8 ani şi de atunci locuieşte la Arad, cu mama ei, scrie site-ul europafm.ro. Vine însă des la Oradea, vizitându-şi tatăl, pe Alin Răsădean, un cunoscut acordeonist din oraş. Acesta s-a recăsătorit, mai are două fete, cu care Jasmina spune că se înţelege foarte bine.

Alin RăsădeanÎn timpul emisiunii de la Pro TV, adolescenta a mărturisit că a moştenit talentul de la tatăl ei (foto), chiar dacă şi bunica din partea mamei cântă muzică clasică. Totodată, fata a spus că şi ea este pasionată de muzica lăutărească.

Elevă la Colegiul de Artă din Arad, Jasmina știe sa cânte la pian și la flaut și este mândră că a avut ocazia sa cânte împreună cu Filarmonica din Arad.

La „Vocea României 2019”, adolescenta a făcut parte, iniţial, din echipa lui Tudor Chirilă. A pierdut lupta în confruntările KO, dar Irina Rimes a salvat-o, luând-o în echipa ei.

Finala emisiunii va avea loc vineri, 20 decembrie, la Pro TV. Ceilalţi finalişti sunt Dragoş Moldovan, din echipa Tudor, Andi Țolea, din echipa Smiley, şi Elena Bozian, din echipa Brenciu.