O orădeancă a impresionat nume grele ale muzicii româneşti la audiţiile pe nevăzute din cadrul emisiunii "Vocea României" de la Pro TV.

Denisa Moşincat, membră a corului Fiat Lux, care anul acesta a ajuns în finala competiţiei "Românii au talent", a întors toate cele patru scaune ale antrenorilor de la "Vocea României", în emisiunea difuzată sâmbătă seară.

Înainte de a urca pe scenă, tânăra de 22 de ani a mărturisit că muzica este "planul A" al vieţii ei, iar dacă nu va reuşi să aibă o carieră în acest domeniu, se va orienta spre o carieră în economie.

Membră a corului Fiat Lux de 7 ani, Denisa a mai spus că pe scena de la "Vocea României" îi este mai greu decât la "Românii au talent", întrucât aici este pe cont propriu. A ales să cânte melodia "A moment like this", a cântăreţei americane Kelly Clarkson, iar în scurt timp i-a făcut pe cei patru artişti, Horia Brenciu, Loredana, Smiley şi Marius Moga, să se întoarcă. A fost prima concurentă a serii care a i-a convins pe toţi patru.

"Timbrul tău îmi aduce aminte de Mariah Carey", i-a spus Moga orădencei. "Lupt pentru tine. O să fii un produs perfect", i-a spus şi Horia Brenciu, care, în stilul său caracteristic, s-a străduit ca orădeanca să aleagă să facă parte din echipa lui.

Recunoscând că nu se aştepta ca toţi cei patru antrenori să o vrea, Denisa a strâns ochii şi, după câteva secunde de gândire, l-a ales pe Brenciu, favoritul mamei sale.

După ce se vor încheia audiţiile pe nevăzute, Denisa va intra în etapa confruntărilor, unde va în cânta în duet cu un alt membru al echipei lui Brenciu. În final, antrenorul va decide care dintre cei doi continuă competiţia şi care pleacă acasă. Dacă va trece şi de această fază, Denisa va ajunge în spectacolele în direct ale emisiunii.

Vezi aici cum a cântat orădeanca!