Imagini cutremurătoare au fost surprinse de camerele de luat vederi în judeţul Gorj, în timpul altercaţii în care un tânăr de 24 de ani a fost înjunghiat în plină stradă, iar apoi abandonat.

Presa locală scrie sâmbătă că procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj l-au identificat pe agresor și au dispus reținerea acestuia, pentru 24 de ore, pentru comiterea infracțiunii de tentativă de omor.

Agresiunea s-a produs săptămâna aceasta, miercuri, faţa unui bar din centrul localităţii Bumbeşti Jiu. Imaginile făcute publice sâmbătă de presa locală arată cum, după ce a fost urmărit de alţi bărbaţi, tânărul a fost înjunghiat de mai mute ori. Deşi iniţial s-a ridicat pe picioarele lui şi a reuşit chiar să umble câţiva metri, într-un final, victima s-a prăbuşit inconştientă.

O ambulantă ajunsă la faţa locului l-a transportat la spital, însă medicii l-au transferat pe acesta într-o alta unitate spitalicească din judeţul Timiş, dat fiind că tânărul avea răni grave, care i-au pus serios viaţa în pericol.

Potrivit adevarul.ro, medicii au fost nevoiți să îi amputeze un picior.

Agresorul, Flavius Constantin Deaconescu, a fost prins pe raza oraşului Bumbeşti-Jiu, în apropierea locuinţei, iar procurorii au comunicat că s-a început urmărirea penală împotriva acestuia pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor, după ce l-a tăiat pe față și i-a secționat artera femurală victimei sale, iar apoi a abandonat-o într-o baltă de sânge.

"Fapta s-a petrecut în faţa unui bar din centrul localităţii Bumbeşti-Jiu, constatându-se că victima, C.V.I a fost urmărită de suspectul  Deaconescu Flavius Constantin care, pe fondul unui conflic, i-a aplicat mai multe lovituri cu un obiect tăietor-înţepător în zona feţei şi a corpului, provocându-i leziuni ce au sângerat abundent. Din actele medicale a rezultat că victimei i-a fost pusă în primejdie viaţa, întrucât plaga înjunghiată la nivelul coapsei stângi a intersectat un vas mare al corpului (artera femurală). Victima a fost internată în stare de şoc hemoragic, intervenindu-se chirurgical pentru suturarea arterei femurale", se arată în comunicatul remis presei de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj.

Site-ul gorj-domino.ro arată că numele lui Flavius Deaconescu a apărut în scandalurile din ultima vreme de la Bumbești-Jiu, iar în urmă cu patru ani a fost condamnat la 10 luni de închisoare cu suspendare pentru infracțiuni privind circulația pe drumurile publice.

Flavius Deaconescu era cunoscut printre tinerii din orașul Bumbești-Jiu ca făcând parte dintr-un grup care fac videochat, imagini cu el și amicii săi, cu un conținut sexual explicit, fiind de notorietate pe site-urile pentru adulți.