Orădenii sunt invitaţi, vineri noaptea, la un party pe cinste la Habit Club, în incinta resortului Solay. Invitatul special va fi Sebastian, un cunoscut DJ din Germania, autorul hitului "High on you", care va mixa pentru prima oară în Oradea.

Fanii îl cunosc pe Sebastien ca fiind un DJ care pune pasiune în fiecare spectacol şi care a reuşit să ajungă, în cariera sa, în fruntea topurilor din lume.

Pe lângă "High on you", invitatul special al celor de la Habit Club a dat lovitura şi cu piese precum "Escape" şi "When it’s over".

Party-ul de vineri de la Habit Club va începe la ora 21 şi se va ţine pe terasa acoperită şi încălzită a resortului Solay (complex situat pe strada Ogorului - Cheriu 400, langă Fan Curier), astfel încât petrecăreţii se vor putea distra în voie, chiar dacă a început toamna.

Ca de obicei, oaspeţii se pot aştepta la cea mai bună servire şi cele mai bune cocktailuri din oraş.

În aceeaşi seară, pentru orădeni va mixa Oscar(Ro), DJ rezident într-un cunoscut club din Bucureşti.

Seria petrecerilor în aer liber la Habit Club a debutat în luna iunie, cu un spectacol deosebit oferit de Antonia. Alte party-uri de 5 stele ţinute pe parcursul verii au avut în prim plan invitaţi de seamă, între care Adrian Eftimie, Jerry Ropero, We are golan şi Andre Rizo.

Vineri, petrecerile vor continua cu showman-ul Sebastien! Poftiţi, deci, la distracţie!

(advertorial)