Un incendiu violent a izbucnit, joi după-amiază, în curtea unei firme de pe strada Ion Vidu, la numărul 26. Alerta a fost dată prin apel la numărul unic 112, în jurul orei 14.

Un rezervor cu păcură a luat foc, iar când au ajuns pompierii acolo, flăcările ardeau violent. "Flăcările se manifestau violent la un rezervor de produse petroliere inflamabile situat între două clădiri aparţinând unei societăţi comerciale, riscul de propagare a acestora la acoperişurile  celor două construcţii fiind ridicat", a declarat maiorul Camelia Roşca, purtător de cuvânt al ISU Crişana.

Pompierii militari au acţionat cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru localizarea şi lichidarea focarului şi protecţia clădirilor, reuşind să stingă incendiul în mai puţin de 10 minute.

"Ca urmare a producerii evenimentului au ars un aparat de aer condiţionat, un aparat de tăiere/lipire, opt metri pătraţi pazie acoperiş şi s-au deteriorat 3 ferestre", a mai spus Roşca.

Incendiul a fost provocat, cel mai probabil, de utilizarea unui aparat electric de sudură şi tăiere fără respectarea normelor de apărare împotriva incendiilor.