Deşi a demisionat săptămâna trecută din funcţie, în urma unei condamnări definitive pentru fapte de corupţie, directorul Termoficare Oradea, Stănel Necula, va rămâne pe post până în ianuarie 2020.

Necula trebuie să asigure funcţionarea societăţii până la nominalizarea unui director interimar pentru perioada de câteva luni în care Consiliul de Administraţie va selecta un manager, în urma unei proceduri birocratice complicate.

Pe lista scurtă a primarului Ilie Bolojan se află câţiva ingineri din cadrul firmei, edilul dorindu-şi în funcţie un tehnician capabil să păstreze CET-ul pe linia de plutire.

Până la desemnarea interimarului, Necula nu doar că e obligat să asigure funcţionarea societăţii, dar trebuie să şi negocieze cu sindicaliştii. Intuind momentul de vulnerabilitate, angajaţii deja au cerut pentru săptămâna aceasta negocieri pentru actualizarea salariilor cu rata inflaţiei, dar şi pentru primele de sărbători, mizând pe faptul că, fiind pe picior de plecare, directorul Necula va cădea mai uşor la înţelegere.

Poate lasă în urmă un cadou de adio...