De asprimea noului prefect Dumitru Ţiplea, chitit să presteze după modelul Bolojan în funcţia preluată la finele anului trecut, s-au convins rapid nu doar funcţionarii Prefecturii, ci şi cei ai Consiliului Judeţean.

Bihorel a aflat că în primele zile ale lunii ianuarie, remarcând că în curtea comună a celor două instituţii din Parcul Traian erau înghesuite zeci de maşini, majoritatea aparţinând unor şefi şi şefuţi din CJ, Ţiplea a dispus ca în parcare să mai aibă acces exclusiv autoturismele de serviciu ale instituţiilor, mai ales că, în caz de incendiu, nici măcar autospecialele pompierilor n-ar fi avut pe unde să intre.

Prin urmare, imediat după ordinul pe care l-a dat, parcarea de incintă este ocupată acum numai cu maşini oficiale, slujbaşii de la CJ fiind nevoiţi să-şi lase autoturismele personale în parcările plătite din zonă.

parcare CJ Bihor

Ceea ce, până la urmă, e tot spre bucuria primarului Ilie Bolojan, care mai încasează nişte taxe de parcare şi de la bugetarii din subordinea lui Pásztor Sándor şi Ioan Mang...