Ediţia 2018/2019 a Ligii 1 din Campionatul judeţean de minifotbal, care se desfăşoară la Baza Tineretului, se dovedeşte cea mai spectaculoasă de până acum.

AEK Oradea şi-a întărit lotul cu Adrian Călugăreanu şi Radu Burciu, doi dintre cei mai vechi componenţi ai echipei naţionale de minifotbal. Călugăreanu (30) a fost declarat în 2013 cel mai bun jucător de minifotbal din Europa, iar Burciu (34) este căpitanul echipei naţionale.

Cei doi vor debuta la AEK Oradea în derby-ul de marţi, de la ora 20:00, cu Bad Boys, liderul clasamentuluila la rândul său bogat în nume cunoscute ale fotbalului, precum Ioan Hora, Sebastian Achim, Cristian Oros, Lucian Todea, Florin Neaga sau Tibi Szeles.

„Se anunţă cel mai puternic meci de minifotbal jucat în Bihor, având în vedere ce jucători de calitate sunt în cele două echipe. Aşteptăm cât mai multă lume să vadă acest duel spectaculos în care vor debuta şi cei doi tripli campioni europeni pe care i-am transferat. Este o mare reuşită pentru noi că am reuşit să-i aducem”, a declarat Spiridon Baltsavias, administratorul Bazei Tineretului şi patron al AEK Oradea.