Prezent la conferinţa de presă de miercuri de la sediul clubului FC Bihor, cu ocazia încheierii acordului de colaborare dintre FC Bihor şi Luceafărul Felix, viceprimarul Ovidiu Mureşan l-a taxat pe omologul său de la Oşorhei, Ionuţ Gligor, care declarase săptămâna trecută că staful de conducere al clubului din Oşorhei a dorit să preia cubul FC Bihor.

"Am văzut că obsesiv, o săptămână şi ceva, tema aceasta cu preluarea de către Oşorhei a FC Bihorului a apărut în mass-media. Vreau să vă spun că Oşorheiul a venit în sezonul trecut pentru 4 etape şi a stat un campionat întreg la noi, periclitând, cel puţin în două situaţii, desfăşurarea meciurilor de a doua zi", a spus Mureşan.

Viceprimarul de Oradea a ironizat spusele lui Gligor, sugerând că declaraţiile au fost făcute pentru imagine şi că preluarea FC Bihor de către Oşorhei ar fi fost imposibilă. "Păstrând proporţiile, e ca şi cum noi, care nu am reuşit să promovăm anul trecut, ne propuneam să preluăm o echipă de primă ligă din România. O unitate administrativ-teritorială gen Oşorhei, care e cât un bulevard din Oradea, să ne şi preia... asta ţine de comunicare şi de nuanţă", a spus Mureşan.

Cu aceeaşi ocazie, edilul a anunţat şi că modul în care echipa Oşorhei va veni pe Stadionul Municipal "va fi unul clar stabilit, cu plată, în cel mai fericit caz", deoarece echipa fanion are planuri mari.

"În principiu noi dorim ca tot ce înseamnă baza materială a FC Bihor s-o folosească exclusiv echipele noastre. Când am zis de baza materială, m-am referit la stadionul mare, terenul sintetic şi, pentru antrenament, terenul Motorul", a subliniat Mureşan.

Citiţi pe această temă şi articolul: Viceprimarul din Oşorhei: "Am discutat preluarea echipei FC Bihor. Am fi promovat în 2 ani"