Călin Pop, liderul formaţiei Celelalte Cuvinte, a dat un recital care a inclus şi colinde, luni seară, la Centrul de zi pentru copii şi tineri cu autism din Oradea pentru beneficiarii acestuia. Rockerul a fost însoţit în concert de fetiţa lui, Ambra, şi de folkistul Raul Silaghi.

Evenimentul, la care au participat circa 30 de familii, a fost organizat de asociaţia SOS Autism. Copiii şi tinerii din asociaţie au primit cadouri din partea lui Moş Crăciun, invitatul special al serii.

În cadrul aceluiaşi eveniment, șefa Direcţiei de Asistenţă Socială Oradea, Arina Moş, a primit titlu de membru onorific al Asociaţiei SOS Autism, pentru sprijinul acordat asociaţiei. De asemenea, mămicile voluntare din asociaţie au primit diplome de merit pentru activitatea lor.

Participanţii au gustat şi din bunătăţi dulci, puse la dispoziţie de Nelu Matei. La desfăşurarea activităţilor şi-au adus contribuţia şeful centrului, Alina Gherghel, terapeutele Cristina Zbirce, Leonora Radu Bledea şi Ana Crăciun, precum şi preşedinta asociaţiei, Simona Zlibuţ.