Primul magazin My Geisha din Oradea a fost deschis, vineri seara, în Lotus Center, în prezenţa a zeci de orădeni curioşi.

My Geisha este brandul lansat pe piaţă de Denisa Tănase, fostă componentă a cunoscutei trupe Bambi, şi cuprinde parfumuri şi uleiuri de parfum care seduc, fiind produse pentru brandul My Geisha de parfumieri din lumea arabă, tocmai în Emiratele Arabe Unite.

My Geisha în Oradea 

Denisa Tănase şi-a transformat pasiunea pentru parfumuri într-un brand. Produsele My Geisha se vând online dar şi, mai nou, în magazine din ţară, în sistem de franciză.

"E o zi importantă pentru noi. Deschidem cea de-a doua franciză My Geisha şi ne bucurăm tare mult, cu atât mai mult cu cât până acum pe online Oradea a fost unul dintre oraşele unde noi am trimis foarte multe parfumuri şi produse de skincare. Iată că doi orădeni care au început prin a fi clienţi ai brandului au decis să aducă My Geisha la ei în oraş, să cumpere franciza şi să deschidă acest pop-up store, de care sper să vă bucuraţi", le-a spus, vineri seara, Denisa Tănase celor adunaţi în Lotus Center la inaugurare. 

Cei doi orădeni sunt Mariana şi Mircea Maghiar, care s-au declarat cuceriţi de miresmele deosebite ale parfumurilor My Geisha. 

Cannabis, Powder, Oud... 

La "insula" situată în vecinătatea intrării în centrul comercial dinspre strada Nufărului, orădenii găsesc parfumuri şi uleiuri de parfum My Geisha, precum "Cannabis" – unisex, unul dintre cele mai vândute ale brandului, cu o aromă puternică, ce are cannabis în notele de top, cafea şi tabac în cele de mijloc şi lemn de agar în notele de bază. 

De asemenea, un produs de top este "Powder", un parfum creat chiar de Denisa împreună cu parfumierii arabi pentru a-i aminti de copilărie. Un alt produs căutat este parfumul "Oud", care are şi o ediţie de lux, fiind posibilă gravarea pe sticla de parfum. Acesta are note de vanilie, caramel, piele şi lemn (mai precis de oud, provenit din India). "Am adus 17 arome My Geisha aici la voi în oraş, precum şi produsele de skincare coreene de la Shangpree care cuceresc din ce în ce mai multă lume", a mai spus Denisa. 

Măşti cu aur şi caviar 

Produsele My Geisha nu doar că au miresme seducătoare, ci şi persistă pe piele un timp îndelungat. "Dacă sunteţi în căutare de arome liniştite, care abia se simt, nu acesta este locul. Pe mine mă reprezintă aromele puternice. Aromele noastre stârnesc interesul celor din jur", spune Denisa Tănase.

Parfumurile pot fi testate la "insula" din Lotus atât pe piele, cât şi pe mai mulţi trandafiri criogenaţi, un mod inedit de prezentare ales de My Geisha. Preţurile produselor încep de la 180 de lei. 

Din vara anului trecut, My Geisha a devenit unic importantor şi distribuitor în România pentru produsele coreene de îngrijire a pielii Shangpree, un brand de top, celebru în toată lumea, care se găseşte şi în magazine de lux cum ar fi Harrods (Londra) La Rinascente (Milano) şi Barney’s (New York). 

Aşadar şi în magazinul din Lotus Center se găsesc produse marca Shangpree, inclusiv măşti pentru faţă cu aur şi caviar. 

La deschiderea "insulei" My Geisha din Oradea a fost organizată şi o tombolă cu premii în produse, în valoare totală de peste 1.000 de lei. Câştigătorii au fost extraşi chiar de Denisa Tănase, femeia din spatele brandului. 

Orădenii sunt aşteptaţi, începând de vineri, să descopere la ei acasă aromele extraordinare My Geisha. 

(Advertorial)