Clinicile Dentare Dr. Leahu, liderul pieţei de stomatologie în ce priveşte numărul de cabinete deschise în ţară, se extinde în vestul ţării şi inaugurează în Oradea un centru complex de stomatologie integrată, simultan cu deschiderea altor două clinici, în Bucureşti şi Constanţa. O premieră în industria stomatologică şi din punct de vedere al investiţiei totale, care se ridică la 3,7 milioane de euro, din care clinica din Oradea beneficiază de facilităţi în valoare de 600.000 euro.

Scopul nostru e democratizarea sănătăţii: ne propunem ca toţi românii să beneficieze de acces rapid la sănătate reală, adică servicii integrate de tip one-stop-shop, în care echipe multidisciplinare oferă într-un timp limitat şi în acelaşi loc cele mai bune opţiuni de tratament.

Ne bucurăm că am reuşit să ajungem mai aproape de comunitatea orădeană cu un Centru de Excelenţă care să deservească şi pacienţi din regiune, dar şi Ungaria, Germania şi Austria, prin care să impunem un standard în industria stomatologică locală şi în cadrul căruia să creştem, alături de noi, profesionişti în sănătate dentară, a declarat Dr. Ionuţ Leahu, fondatorul reţelei de clinici cu acelaşi nume. 

Reţeaua Clinicile Dentare Dr. Leahu ajunge astfel să numere 86 de scaune în 12 clinici deschise în Bucureşti, Piteşti, Timişoara, Turda, Constanţa şi Oradea.

Noua clinică din Oradea pune la dispoziţia pacienţilor 8 cabinete, dotate la cele mai înalte standarde, inclusiv cu aparatură medicală performantă pentru servicii de radiologie şi chirurgie în ambulatoriu. Pacienţii vor putea să-şi refacă întreaga dantură în doar 24 de ore, de exemplu, însă vor beneficia şi de cele mai rapide şi eficiente tratamente, realizate de medici specializaţi în toate ramurile medicinei dentare: protetică, endodonţie, pedodonţie, ortodonţie, dar şi în ce priveşte tratarea cazurilor speciale, cum ar fi pacienţi cu afecţiuni psihice.

În plus, copiii şi adolescenţii au cabinete deschise special pentru ei sub un concept unic: Academia Spaţială Dr. Leahu. Vorbim despre un spaţiu dezvoltat în jurul experienţei digitale: gamification, proiecţii digitale, jocuri online pe tabletă, sistem de recompense speciale, cu ajutorul cărora ne propunem să îmbunătăţim experienţa celor mici la medicul dentist. Suntem mândri că am reuşit să încheiem un parteneriat eficient, prin care putem oferi orădenilor toate serviciile şi toate specializările dentare, completează Irina Manafu, managerul noii clinici.

După cel din Piteşti, noul centru stomatologic din Oradea e al doilea din reţea deschis în sistem de parteneriat, un model de business inovator care presupune o franciză atipică: asocierea într-o companie nouă (un joint venture) în ce priveşte fiecare clinică deschisă astfel. Astfel, Clinicile Dr. Leahu asigură 80% din investiţie, conceptul de clinică integrată, echipa de marketing şi comunicare, un sistem de achiziţii care asigură preţuri competitive şi consultanţă în dezvoltarea tuturor domeniilor de business – noul partener urmând să asigure restul de 20% din investiţie şi managementul unităţii dentare.

Deschiderea clinicii din Oradea creează şi 30 de locuri de muncă noi în industrie, la standardele reţelei. Datorită faptului că fiecare pacient e tratat în echipe medicale complexe, Centrul de Excelenţă Stomatologică Dr. Leahu din Oradea îşi propune să completeze, în următoarea perioadă, schema de personal.

Membrii echipelor medicale vor avea acces la cursuri tematice de specialitate, dedicate fiecărei ramuri ale medicinei dentare şi la congrese consacrate de stomatologie, unde îşi pot actualiza permanent nivelul de cunoştinţe. În plus, vor avea acces la know-how-ul reţelei, dar şi la cea mai performantă aparatură medicală pentru tratamentul pacienţilor.

În ce priveşte industria locală de stomatologie, Bihor se află pe locul 14 în topul judeţelor din ţară din ţară după cifra de afaceri totală acumulată anul trecut, de 26.945.987 lei, în creştere cu 19% faţă de anul 2017. Primele poziţii în top sunt ocupate de Bucureşti, cu aproape 610 milioane de lei, urmat de judeţul Cluj, cu circa 111 milioane de lei. Tendinţa de creştere nu se resimte şi la nivelul cabinetelor stomatologice: în 2018, în Bihor erau înregistrate 168 de cabinete (din totalul naţional de 1514), cu 12 mai puţine decât în 2017.

Serviciile noului Centru de Excelenţă în Stomatologie Dr. Leahu vor fi accesibile publicului începând de astăzi, în Oradea, în Complex Luceafărul.

Pentru mai multe detalii, vă invităm să accesaţi www.cliniciledrleahu.ro.

(Advertorial)