Accident devastator, joi noapte, pe bulevardul Magheru din Oradea. Un Audi a fost avariat aproape în totalitate, după ce a izbit un Smart la intersecţia cu Parcul Traian, iar apoi a ricoșat, lovind stâlpii și balustrada de protecție ce desparte carosabilul de trotuar.

Evenimentul s-a produs în jurul orei 23.40. Potrivit martorilor, autoturismul Audi, care avea numere provizorii şi era condus de un tânăr, circula cu viteză dinspre magazinul Crişul spre podul Dacia, când a lovit un autoturism Smart, condus de o şoferiţă, dinspre Parcul Traian spre Aleea Ştrandului.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit, după cum a relatat un cititor al BIHOREANULUI, martor la eveniment.

"Din câte se pare, Audi-ul a trecut pe roşu. Audi-ul, care circula cu o viteză foarte mare, este distrus, din impact s-a oprit zeci de metri mai încolo, după jumătatea podului, iar piese din maşină s-au împrăştiat peste tot, pe toată lungimea podului, lovind inclusiv stâlpii și tomberoanele din zonă. Smart-ul are daune minore. Ca norocul, femeia nu a apucat să intre de tot în intersecție și a atins doar un pic Audi-ul", a declarat martorul BIHOREANULUI.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj al Poliţiei Rutiere, pentru cercetări.